E VERTETA MBI DETIN

Nga Leonard Dedej Greqia e ngritur mbi toka Pellazgo-Ilire, ka patur historikisht qëllime ekspansionite ndaj Shqipërisë. Dhe që në fillimet e saj të pavarësisë (që ja dhuruam po ne), ky shtet i ngritur në territoret tona në kurrizin gjakun dhe djersën e stërgjyshërve tanë, e shikon Shqipërinë si një vend që vazhdimisht duhet ti marrë […]

Continue Reading