STUDENTET: NJE PROTESTE PA KRYE, NJE PARTI ME KRYETAR!

Te humbasesh ndergjegjen sociale! U bene 4 muaj qe studentet protestojne dhe viti akademik ka hyre ne gjysmen e dyte. Tashme kjo nuk eshte proteste pasi mungesa e lidershipit dhe e strategjise per ti arritur kerkesat e ka dobsuar dhe shenderruar ne nje bojkot qe bllokon si bumerang ne te gjithe trajektoren qe prek institucionet […]

Continue Reading