Vdekja e Kosoves!

Nga Leonard Dedej Në qoftë se Kosova do vdiste si shtet, këtë do tja bënte të mundur asocijimi i komunave serbe. Plani serb është shumë i qartë, asocijimi nënkupton ndarjen e Kosovës. Pasi të fitojnë asocijimin, serbët në Kosovë pretendojnë  të bëjnë referendum për bashkim me Serbinë. Pastaj të njëjtën gjë pritet të bëjë dhe […]

Continue Reading

DO PRISNI DHE PAK!

Ky vit nisi i vrullshëm me plot dinamizëm në skenën kombëtare dhe atë ndërkombëtare. Ky dinamizëm është në koherencë të plotë nëse kuptojmë sinergjinë e veprimeve Ruse në Ballkan dhe në botë. Ka shumë zhvillime përsa i përket investigimit që po kryhet ndaj përfshirjes së Rusisë në zgjedhjen e Trumpit president të SHBA. Dhe kjo […]

Continue Reading