Reformë në Drejtësi apo Teatër Politik!!!

Nga Leonard Dedej   Asnjë parti politike në Shqipëri nuk e do Reformën në Drejtësi. Teatri politik i  të tre partive, PD, PS, dhe LSI duket se ka acaruar qartë Ambasadoren e re të Shteteve të Bashkuara të Amerikës Znj. Yuri Kim. Duhet nënvizuar fakti që ambasadorja e re ka qënë shumë aktive qëkur ka […]

Continue Reading