Rreth nesh

EtnikAlb eshte nje portal informativ lajmesh online. Ai menaxhohet 24 ore ne 7 dite te javes nga nje staf profesional dhe i pregatitur, I cili punon nonstop ne zyrat qendrore qe ndodhen ne Tirane Rr. Bogdaneve. Portali perditesohet vazhdimisht me informacione dhe aktualitetin e dites.

Me qellim qe te jeni pjese e aktivitetit tone me mendimet dhe denoncimet tuaja per informacione dhe te rejat e dites, ju lutemi kontaktoni me stafin nepermjet mesazheve, telefonit, apo adreses sone te e-mail-it. Ne do t’ju asistojme dhe do te mbulojme lajmin kudo qe ju ndodheni.

Ndiqni te rejat ne politike, shkence, teknologji, shendetsi dhe gjithshka lidhet drejtperdrejt me interesin tuaj ne EtnikAlb. Nese keni ndonje sugjerim, histori, apel apo ide, ju lutemi dergoni te dhenat dhe nje permbledhje te shkurter te historise tuaj dhe ne do ju kontaktojme se shpejti.

Te dhenat dhe privatesia juaj do te mbeten anonim nese kerkohet te ruhet si e tille. Per cdo forme bashkepunimi ju lutemi te na vizitoni ne zyrat tona ne Tirane.