Rimorkiatoret Abandojne Anijen SHELL

Skandal me Sherbimin e Rimorkiatoreve ne Porto Romano

Vendi

Your total amount is : 10.00 (Currency: USD)

Rimorkiatoret Abandojne Anijen SHELL
Rimorkiatoret Abandojne Anijen SHELL

Sherbimi i rimorkiatoreve ne Porto Romano serish shkakton skandal, duke lene anijen e levrimit te hidrokarbureve te kompanise SHELL ne meshiren e dallgeve te forta. Shoqeria e licensuar nga Qeveria “Anijet e Sherbimit Detar-Sh.a.”, i ka te gjitha mjetet tejet te amortizuara dhe jashte gadishmerise teknike per tu perballur me motin e keq. Duke qene se kjo shoqeri gezon monopolin e ketij sherbimi, nuk do t’ia dije per demet ekonomike qe i shkakton paleve te treta.  Njekohesisht drejtuesit e kesaj kompanie ne bashkepunim me dikasteret perkatese, e kane bere te pamundur krijimin e nje konkurence te drejte ne kete sektor, duke u mohuar licensimin kompanive te reja. Informacione me te detajuara do te postohen ne ditet ne vazhdim, ku do te ekspozohet nje tjeter afere korruptive e cila cenon te drejten e qytetareve shqiptare per tu furnizuar me karburant cilesor, i cili do te sillte uljen e ndotjes mjedisore nga djegia.

Rimorkiatori ne Largim
Rimorkiatori ne Largim
Rimorkiatoret ne Perpjekje
Rimorkiatoret ne Perpjekje para se te abandonojne detyren
Tagged
[paypal-donation]