Politike e vjeter dhe e re

Politikë Rajoni Vendi

Your total amount is : 10.00 (Currency: USD)

Nga Amarildo Pregapuca

Eshtë krim, që politika nuk i ka shërbyer këtyre njërzve fantastikë, që ka ky vënd por është akoma më makabre dhe akoma me c’njerëzore, kur kërkohet të luhet me emocionet që sjellin pakënaqësitë, për ti shfrytëzuar ato për përfitime politike, shoqërore apo materiale.
Kjo mënyre do quhet ndryshe dhe “Soros ëay” dhe shumë pas vdekjes së tij, e aplikuar me sukses të jashtëzakonshëm, në të gjitha vëndet koloni, megjithëse nuk ishte ky që e shpiku, por thjeshtë përmirësojë “teknologjinë” e këtij manipulimi, bastard.
Dikush e quan Sorosin të majt, ose mundohen ta shesin si të tillë, por Soros është aq i majtë, sa c’mund të jetë një gjyshe e virgjër.
O jo, nuk është as i djathtë, është thjeshtë një monstër, me probleme psikologjike të bartuara nga ADN-ja apo fëmijria. Unë thjeshtë dyshoj, se vjen nga mungesa e aromës së femrës gjatë rritjes së tij. (Nejse thjeshtë dyshoj domethënë)
Eshtë një moment, që nuk duhet të shtyhet përfundimisht, ku njerëzit e llogjikshëm të kësaj toke, të fillojnë të kuptojnë thelbin e politikës globale sot, dhe të pozicionit të Shqipërisë në të.
Nuk ka as të “Majtë” dhe as “Të djathtë”, sot ka të llogjikshëm ose jo, të qartë në c’duhet ose jo, ka në njerëz inovatorë ose trap cares.
Kjo është politka e re, esenca e saj, e shpjeguar thjeshtë.
Nëse kuptojmë këtë, është fare e thjeshtë të gjënden format dhe mënyrat e zgjidhjes.

[paypal-donation]