Shqipëria, deti më i kripur në rajon!

Revista e famshme “National Geographic” publikoi në Shkurt të 2018, 21 destinacionet më të rekomanduara për t’u vizituar e ndër to rradhit edhe Shqipërinë. Në YouTube gjëndet video e shkurtër me pamjet mahnitëse, sepse ne kemi një vend përrallor. Me fat. Por pa fat. Në bregdetin shqiptar akoma mungon furnizimi i pandërprerë me energji elektrike […]

Continue Reading

MV Agusta prezanton “brutalen” amerikane

Modelet e veçanta janë bërë për MV Agusta një traditë fatlume, që vazhdon me motorin e ri Brutale 800 RR America. Marka italiane ka nxjerrë në shitje në prill modelin që përfaqëson me origjinalitet dhe elegancë historinë e MV Agusta. Në fakt, motori i parë që mban emrin S America 750 është prodhuar në vitin […]

Continue Reading