Saturday, October 24, 2020

Vdekja e Kosoves!

Nga Leonard Dedej Në qoftë se Kosova do vdiste si shtet, këtë do tja bënte të mundur asocijimi i komunave serbe. Plani serb është shumë i qartë, asocijimi nënkupton ndarjen e Kosovës. Pasi të fitojnë asocijimin, serbët në Kosovë pretendojnë  të bëjnë referendum për bashkim me Serbinë. Pastaj të njëjtën gjë pritet të bëjë dhe […]

E VERTETA MBI DETIN

Fe e Parti veç për Shqiptari!

KOSOVA DHE SHQIPËRIA

Një kafshatë përgjysmë!

Maska? Per Karnavale Po, Per Koronavirus Jo!

Vdekja e Kosoves!

E VERTETA MBI DETIN

Fe e Parti veç për Shqiptari!

Prof. Roshi, te diskutosh vlerat duhet ti njohesh ato!

KOSOVA DHE SHQIPËRIA